Резултати од испити подредени по дата

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


20.10.2014  13:30

Англиски јазик

Прелиминарни резултати од 20.10.2014

BE_Nov_2014_preliminary.docx Прелиминарни резултати од 20.10.2014

26.09.2014  12:50

Маркетинг истражување

tret ciklus

MI_tret_ciklus_septemvriska_sesija.doc rezultati

20.09.2014  11:00

Основи на економијата

Економија-трет циклус

Preliminarni_rezultati_ekonomija_tret_ciklus_20_09_2014_web.doc Preliminarni rezultati 3 ciklus Ekonomija

17.09.2014  09:30

Банки и банкарски системи

17_09_2014.xls konecni rezultati

16.09.2014  13:15

Банкарски менаџмент

bankarski menagment stara programa 09.09.2014

web_ispit_BM_stara_programa_09_09_2014_Copy.doc bankarski menagment stara programa

16.09.2014  13:10

Банкарски менаџмент

bankarski menagment ispit ekts 09.09.2014

web_bankarski_menagment_09_09_2014_Copy.xls bankarski menagment ispit ekts

web_vtor_popraven_kolok_BM_09_09_2014_Copy.doc bankarski menagment vtor popraven kolokvium

15.09.2014  13:30

Деловно планирање

Rezultati septemvriski ispiten rok

dp_septemvri_2014.xls Rezultati septemvriski ispiten rok
DP_12_09_2014_stara.doc Delovno planiranje-stara programa
PDP_12_09_2014_stara.doc Planiranje i delovna politika-stara programa

Бизнис политика и стратегија

Rezultati septemvriski ispiten rok

bps_septemvri_2014.xls Rezultati septemvriski ispiten rok

15.09.2014  11:30

Интернa и екстерна ревизија

interna_i_eksterna_revizija_15_09_2014.xlsx konecni rezultati

Ревизија

revizija_15_09_2014_EKTS.xlsx konecni rezultati
II_kolokvium_revizija_15_09_2014.docx konecni rezultati

15.09.2014  11:25

Макроекономска анализа и политика

ispit septemvri 2014

makroekonomska_analiza_15_09_2014_ispit_int.xlsx makroekonomska analiza
makroekonomska_analiza_i_politika_15_09_2014_ispit_int.xlsx makroekonomska analiza i politika

12.09.2014  13:30

WEB дизајн

Rezultati-septemvriski ispiten rok

septemvri_2014_PRELIMINARNI.xls Rezultati-septemvriski ispiten rok

12.09.2014  12:35

Маркетинг

tret ciklus

ispit_marketing_12_09_2014_њеб.doc rezultati

12.09.2014  11:30

Меѓународни односи

stara_megunarodni_odnosi_12_09_2014_web.doc Preliminarni rezultati stara programa
12_09_2014_Rezultati_Spisok_Odnosi_web.xls Konecni rezultati
12_09_2014_Rezultati_vtor_popraven_kolokvium_MO_web.xls Konecni rezultati vtor popraven kolokvium

Основи на економијата

12_09_2014_Konecni_Rezultati_Osnovi_web.xls Konecni rezultati
12_09_2014_Rezultati_vtor_popraven_kolokvium_web.xls Konecni rezultati vtor popraven kolokvium

12.09.2014  09:30

Даночно и банкарско сметководство

Прелиминарни резултати

12_09_2014.doc втор колоквиум
12_09_2014.xls испит ектс
stara_programa-9.doc стара програма

Менаџмент на човечки ресурси

MCR_sept2014_WEB.xls preliminarni ispit/kolokvium

Менаџерско сметководство - напредно ниво

Rezultati_MS_12_09_2014_web.xls Konecni rezultati 2 ciklus

11.09.2014  11:30

Деловно комуницирање

DK_sept2014_WEB.xls preliminarni ispit/kolokvium

Социологија

Sociologija_sept2014_WEB.xls preliminarni ispit/kolokvium

11.09.2014  09:30

Теорија на трошоци и цени

KONECNI_Rezultati_TiC_11_sept_2014_WEB.xlsx Konecni rezz., TiC 11 septemvri 2014

10.09.2014  11:30

Меѓународни бизнис финансии

Konecni_rezultati_Vtor_ciklus_Megu_biz_finansii_септемвриска_сесија_web.xls Meg,biz.finansii-Vtor ciklus -septemvriska sesija

Бази на податоци

Септемвриска испитна сесија, 2014

BP_10_09_2014_prakticen_del_konecni_web.pdf ЕКТС; Практичен дел од испитот; Конечни резултати
BP_16_09_2014_ispit_konecni_web.pdf ЕКТС; Писмен дел од испитот (целосен испит); Конечни резултати
BP_16_09_2014_pop_2_kolokvium_konecni_web.pdf ЕКТС; Писмен дел од испитот (поправен втор колоквиум); Конечни резултати
BP_EKTS_1_ciklus_10_09_2014_zavrsno_ocenuvanje_treti_semestar_web.pdf ЕКТС; Трети семестар; Завршно оценување
BP_EKTS_1_ciklus_10_09_2014_zavrsno_ocenuvanje_petti_semestar_web.pdf ЕКТС; Петти семестар; Завршно оценување

10.09.2014  11:00

Бизнис моделирање и иновација на процеси

STATISTICKI SOFTVER

statisticki_softver.xlsx konecni rezultati

10.09.2014  09:30

Финансиски менаџмент

FM_sept2014.xls konecni ispit/kolokvium
FM_2popsept2014.doc konecni kolokvium
FM_stara_sept2014.doc konecni stara

Маркетинг комуникации

WebRezMKVtorCiklus10_09_2014.doc Rezultati Marketing komunikacii 10_09_2014

09.09.2014  11:30

Меѓународен менаџмент

preliminarni rezultati

septemvri_2014.xls preliminarni

Управување со обртни средства

UPObrtni_vtorciklus_sept2014_WEB.xls preliminarni

09.09.2014  09:30

Бизнис логистика

ispit_ekts_09_09_2014_web.doc preliminarni rezultati
ispit_ekts_09_09_2014_web_konecni.doc konecni rezultati

05.09.2014  11:30

Вовед во економската глобализација

05_09_2014_Rezultati_ЕГ_web.xls Konecni rezultati Ekonomska globalizacija

Сметководствен менаџмент

Konecni_rezz_SM_EKTS_05_sept_2014_WEB.xlsx Konecni rezz., SM 05 septemvri 2014

05.09.2014  09:30

Маркетинг менаџмент

ispit_MAM_ekts_05_09_2014_web.docx preliminarni rezultati
vtor_popraven_kolok_05_092014_web.doc preliminarni rezultati
ispit_MAM_ekts_05_09_2014_web_konecni.doc konecni rezultati

Меѓународна економија

web_stara_programa.docx konecni rezultati
web_2_popraven_kolokvium-0.docx konecni rezultati
web_ispit-1.xlsx konecni rezultati

04.09.2014  11:30

Деловно комуницирање

EKONOMSKA KIBERNETIKA - stara programa

Ekonomska_kibernetika_stara_programa_04_09_2014.doc konecni rezultati

Однесување на потрошувачите

Konecni_rezz_ispit_Оdnesuvanje_na_potrosuvacite_СЕПТЕМВРИ_2014_web.xls Konecni rezz., Odnesuvanje na potrosuvacite sept. 2014

Право на Европска унија

PEU_04_09_2014_vtor_ciklus_web.doc PEU II ciklus septemvri ispit

Вовед во бизнис

Voved_vo_biznis_04_09_2014.pdf voved vo biznis 04_09_2014
Voved_vo_biznis_II_KOLOKVIUM_04_09_2014.pdf voved vo biznis_II kolokvium 04_09_2014

04.09.2014  11:00

Оптимизација на бизнис процеси

KOMPJUTERSKO PROGRAMIRANJE

kompjutersko_programiranje.xlsx konecni rezultati

04.09.2014  09:30

Финансиска теорија и политика

FTP_sept2014.xls konecni ispit/kolokvium
FTP_2pop_sept2014.doc konecni kolokvium
FTP_starasept2014.doc konecni stara

Проектен менаџмент

web_proekten_menadzment.xlsx konecni rezultati

03.09.2014  14:35

Стратегиски менаџмент

vtor ciklus studii

03_09_2014_ispit_SM_vtor_ciklus_web.doc preliminarni rezultati
03_09_2014_ispit_SM_vtor_ciklus_web-0.doc konecni rezultati

03.09.2014  11:30

Меѓународно стопанско право

rezultati_ispit_septemvri_preliminarni_web.doc MSP ispit septemvri preliminarni
MSP_rezultati_zbirni_Septemvri_2014_web.xls MSP rezz., zbirni septemvri
rezultati_ispit_septemvri_konecni_web.doc rezz., konecni MSP ispit

Финансиско сметководство - напредно ниво

Konecni_Finansisko_smetkovodstvo_03_09_2014_web.xls Konecni rezultati-2 ciklus

03.09.2014  09:30

Менаџмент

Menagment_sept2014.xls konecna matrica

Организациски менаџмент

OM_sept2014_WEB.xls konecni

02.09.2014  11:30

Инвестиционен менаџмент

02_09_2014_Rezultati_IM_stara_programa_web.xls Konecni rezultati stara programa
02_09_2014_Rezultati_vtor_popraven_kolokvium_IM_web.xls Konecni rezultati vtor popraven kolokvium
Rezultati_IM_na_polozeni_02_09_2014_web.xls Konecni rezultati EKTS

Економска глобализација

Konecni_globalizacija_02_09_2014_web.xls Konecni rezultati-2 ciklus

02.09.2014  09:30

Електронски бизнис

web_2_popraven_kolokvium-1.docx konecni rezultati
web_ispit-0.xlsx konecni rezultati

Електронско банкарство 1

web_2_popraven_kolokvium-2.docx konecni rezultati
web_ispit_e_bankarstvo.xlsx konecni rezultati

01.09.2014  11:30

Деловно комуницирање

WebRezDKVtorCiklus01_09_2014.doc Rezultati Delovno komuniciranje 01_09_2014

Европска економска интеграција

EEI_01_09_2014.pdf EEI 01_09_2014

Фискална ревизија

Fiskalna_revizija_01_09_2014_EKTS.docx konecni rezultati
fiskalna_revizija_01_09_2014_stara_programa.xlsx konecni rezultati

Економија на Европска унија

EEU_01_09_2014.pdf EEU 01_09_2014
EEU_II_KOLOKVIUM_01_09_2014.pdf EEU_II kolokvium 01_09_2014

01.09.2014  09:30

Математика за економисти

01_09_2014_Konecni_Rezultati_vtor_popraven_kolokvium_web.xls Konecni rezultati vtor popraven kolokvium
01_09_2014_Konecna_matrica_matemtika_web.xls Konecni rezultati

Менаџмент информациски системи

01_09_2014Rezultati_MIS_EKTS_web.xls Konecni rezultati MIS EKTS
01_09_2014Rezultati_MIS_stara_programa_web.xls Konecni rezultati stara programa

Финансиска и актуарска математика

01_09_2014_Konecna_Matrica_Finansiska_i_aktuarska_matematika_na_polozeni_web.xls Konecni rezultati EKTS
01_09_2014_Konecni_Rezultati_vtor_kolokvium_FIM_web.xls Konecni rezultati vtor popraven kolokvium

29.08.2014  12:50

Претприемништво и мали бизниси

septemvri 2014

vtor_kolokvium_pretpriemnistvo_septemvri_2014_int.doc vtor popraven konecni
pretpriemnistvo_septemvri_2014_int.xls ispit konecni

29.08.2014  11:30

Принципи и организација на сметководството

29_08_2014_Rezultati_PIOS.xls Konecni rezultati EKTS
29_08_2014_Rezultati_vtor_kolokvium_PIOS.xls Konecni rezultati vtor popraven kolokvium

Менаџерска економија - II циклус на студии

Konecni_menagerska_29_08_2014_web.xls Konecni rezultati-2 ciklus

Ревизија - напредно ниво

revizija_napredno_nivo_29_08_2014_II_ciklus.xlsx konecni rezultati

27.08.2014  12:05

Статистика за економисти

Rezultati vtor popraven prakticen del-Septemvriska sesija

22_08_2014_vtor_popraven_prakticen.xls Vtor popraven kolokvium prakticen del-septemvriska sesija

27.08.2014  11:30

Деловно комуницирање

ISTRAZUVANJE NA PAZAROT

Istrazuvanje_na_pazarot_stara_programa_27_08_2014.doc konecni rezultati

INTERNET MARKETING

Internet_marketing_II_kolokvium_27_08_2014.docx konecni rezultati
Internet_marketing_ispit_27_08_2014.xlsx konecni rezultati

MIS_satara_programa_27_08_2014.doc konecni rezultati
MIS_II_kolokvium_27_08_2014.docx konecni rezultati
MIS_ispit_27_08_2014.xlsx konecni rezultati

Маркетинг на услужни дејности

MYD_II_kolokvium_27_08_2014.docx konecni rezultati
MYD_ispit_27_08_2014.xlsx konecni rezultati

27.08.2014  09:30

Економика на надворешна трговија

web_ekts.xlsx konecni rezultati
web_stara.docx konecni rezultati

web_MNK.xlsx konecni rezultati

Известување

Меѓународен бизнис

web_2_popraven_kolokvium.docx konecni rezultati
web_ispit.xlsx konecni rezultati

Меѓународен бизнис - напредно ниво

08_2014-0.doc прелиминарни резултати меѓународен бизнис-втор циклус

26.08.2014  11:30

Државно сметководство и сметководство на непрофитни организации

ispit stara programa

DSSNO_stara_20_08_2014.doc konecni

Финансиски пазари и институции

Finasiski_pazari_i_institucii_EKTS_26_08_2014.xls konecni rezultati
FPI_ispit_26_08_2014_stara_programa.docx konecni rezultati
II_popraven_kolokvium_finansiski_pazari_i_institucii_26_08_2014.docx konecni rezultati

26.08.2014  09:30

Маркетинг

ispit_marketing_28_08_2014_web.doc vtor ciklus studii

Моделирање на економски појави и процеси

rezultati_modeliranje_septemvri_2014_stara_septemvri_web.doc Preliminarni Rezultati modeliranje stara programa
modeliranje_septemvri_EKTS_2014_web.xls Preliminarni rezultati EKTS

Сметководство

Smetkovodstvo_II_popraven_kolokvium_26_08_2014.doc konecni rezultati
smetkovodstvo_ispit_26_08_2014.xlsx konecni rezultati

Портфолио менаџмент

Portfolio_vtorciklussept2014_WEB.xls konecni

25.08.2014  11:30

Пари и банкарство

PB_2pop_sept2014.doc 2 kol konecni
PB_sept2014.xls konecna matrica

Пазар на капитал и финансиски институции

INVESTICISKO BANKARSTVO - II ciklus

Investicisko_bankarstvo_II_ciklus_25_08_2014.xlsx rezultati

25.08.2014  09:30

Деловна анализа

25_08_2014_Rezultati_Analiza_stara_programa_web.xls Konecni rezultati stara programa
25_08_2014_Rezultati_Analiza_EKTS_web.xls Konecni rezultati EKTS
25_08_2014_Rezultati_Analiza_vtor_popraven_kolokvium_web.xls Konecni rezultati vtor popraven kolokvium

Бизнис Информатика - писмен испит

Preliminarna_matrica_biznis_informatika_Septemvriska_2014_web.pdf preliminarna matrica
Preliminarni_rezultati_vtor_kolokvium_biznis_informatika_Septemvriska_2014_web.pdf vtor kolokvium
konecni_rezultati_informaciona_tehnika_web.pdf konecni informaciska

Стратегиски иновациски менаџмент - II циклус студии

strategiski_inovaciski_menadjment_25_08_2014_vtor_ciklus.pdf strategiski inovaciski menadjment (vtor ciklus)_25_08_2014

Оптимизација на бизнис процеси

rezultati_optimizacija_na_biznis_procesi.pdf rezultati

22.08.2014  11:30

Маркетинг истражување

ispit_MI_22_08_2014_ekts_web.doc preliminarni rezultati
vtor_popraven_kolok_MI_22_08_2014_web.doc preliminarni rezultati
ispit_MI_22_08_2014_ekts_web_konecni.doc konecni rezultati
vtor_popraven_kolok_MI_22_08_2014_web-0.doc konecni resultati

Меѓународни финансии

MF_staraprograma_sept2014.doc stara programa
MF_sept2014_konecni.xls konecna matrica

22.08.2014  09:30

Статистика за економисти

септемвриска испитна сесија

RezSEVtor_popravenKoll_Pismen_del_22_08_2014_INT.doc Preliminarna lista- Vtor popraven kolokvium - pismen del
RezSEVtor_popravenKoll_Pismen_del_22_08_2014_INT-0.doc Vtor popraven kolokvium - pismen del
RezSE_04_08_22_08_2014_INT.xls Preliminarna lista SE(04-08)
RezSEM_22_08_2014_INT.xls Preliminarna lista SEM
RezSE22_08_2014_EKTS_INT.xls Preliminarna lista (SE-12)
RezSE22_08_2014_EKTS_INT-0.xls Septemvriska ispitna sesija (EKTS-12)
RezSE_04_08_22_08_2014_INT-0.xls Septemvriska ispitna sesija (EKTS- 04-08)
RezSEM_22_08_2014_INT-0.xls Septemvriska ispitna sesija (EKTS- SEM)

Теорија на извадоци и планирање на експерименти

Septemvriska ispitna sesija (EKTS)

RezTI22_08_2014_EKTS_INT.xls Septemvriska ispitna sesija (EKTS)
rezTI_22_08_2014_INT.doc Septemvriska ispitna sesija (stara programa)

21.08.2014  11:30

Девизен систем и девизно работење

KONECNI_rezultai_DS_СЕПТЕМВРИСКА_2014_web.xls KONECNI rezz., DS,septemvri 2014
Devizen_ispit_stara_programa_септември_2014_КОНЕЧНИ_web.doc KONECNI rezz., stara programa. septemvri 2014

Монетарна економија

Matrica_vkupni_Monetarna_ekonomija_Септември_2014_KONECNI_web.xls KONECNI rezz., Monetarna ekonomija. septemvri 2014
montarna_ispit_stara_programa_СЕПТЕМВРИСКА_СЕСИЈА_КОНЕЧНИ_web.doc KONECNI rezz., stara progarama-Monetarna ekonomija -septemvri 2014

Пазар на капитал и финансиски институции

pazar_na_kapital_i_finansiski_institucii_II_ciklus_21_08_2014.xlsx rezultati II ciklus

21.08.2014  09:30

Стратегиски менаџмент

vtor_popraven_kolok_SM_21_08_2014_web.doc preliminarni rezltati
SM_ispit_ekts_21_08_2014_web.xls preliminarni rezultati
SM_ispit_ekts_21_08_2014_web_konecni.xls konecni rezultati
vtor_popraven_kolok_SM_21_08_2014_web-0.doc konecni resultati

Трговско право

rezultati_ispit_septemvri_2014_web.doc TP ispit septemvri konecni
vtor_kolokvium_septemvri_2014_web.doc II kol TP septemvri konecni
Konecni_Rezultati_TP_СЕПТЕМВРИ_2014_zbirni_web.xls Konecni TP-septemvri 2014, zbirni

Менаџмент - II циклус на студии

web-13.xls preliminarni rezultati

20.08.2014  14:45

Маркетинг истражување - напредно ниво

marketing_istrazuvanje_20_08_2014_web.doc preliminarni rezultati

20.08.2014  11:30

Септемвриска испитна сесија

DI_2014_08_20_EKTS_prakticen_del_INT.doc Септемвриска испитна сесија (ЕКТС) - практичен дел
DI_2014_08_20_ispit_non_ECTS_prakticen_del_INT.doc Септемвриска испитна сесија (стара програма) - практичен дел
DI_2014_08_29_EKTS_pismen_del_INT.doc Писмен дел од испитот (ЕКТС)
DI_2014_08_29_ispit_non_ECTS_pismen_del_INT.doc Писмен дел од испитот (стара програма)
RezDI20_08_2014_EKTS_izborni_zavrsno_ocenuvanje_ИНТ.xls Завршно оценување (ЕКТС)
DI_2014_08_20_ispit_non_ECTS_zavrsno_ocenuvanje_INT.doc Завршно оценување (стара програма)

Меѓународни институции и организации

MIO_20_08_2014.pdf MIO 20_08_2014

Финансиско сметководство

Konecni_FS2_stara_20_08_2014_web.doc Konecni rezultati FS stara programa
20_08_2014_Konecni_Matrica_FS_web.xls Konecni rezultati EKTS
20_08_2014_Rezultati_vtor_popraven_kolokvium_web.xls Konecni rezultati vtor popraven kolokvium

Е-бизнис менаџмент

web_2_ciklus.xls konecni rezultati

20.08.2014  09:30

Меѓународен маркетинг

ispit_stara_programa_20_08_2014_web.doc preliminarni rezultati
MM_ispit_ekts_20_08_2014_web2.xls preliminarni rezultati
vtor_popraven_kolok_20_08_2014_web.doc preliminarni rezultati
ispit_stara_programa_20_08_2014_web-0.doc konecni rezultati
vtor_popraven_kolok_20_08_2014_web-0.doc konecni rezultati
MM_ispit_ekts_20_08_2014_web_konecni.xls konecni rezultati

Меѓународна трговија - втор циклус

08_2014.doc rezultati megunarodna trgovuja vtor ciklus

<< претходно | 1 | 2 | 3 |

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

СООПШТЕНИЈА

20 Октомври 2014

С  О  О  П  Ш  Т  Е  Н  И  Е

повеќе

15 Октомври 2014

С  О  О  П  Ш  Т  Е  Н  И  Е-Меѓународни ревизорски стандaрди

повеќе

09 Октомври 2014

Им се соопштува на  студентите дека пријавувањето на испитите за дополнителниот испитен рок за месец НОЕМВРИ ќе се врши на 15 и 16. 10. 2014год.

За пријавување на испитите во ноемврискиот дополнителен рок во месец ноември студентите треба да уплатат за право на полагање по 300,00 ден. и по 300,00 денари за секој пријавен испит, ако испитот се полага по втор пат се уплаќаат уште 300,00 ден за испит.

повеќе
сите документи