Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


06.02.2020  10:00

Англиски јазик

Прелиминарни вкупни ДА 1

Деловен англиски јазик 1

03.02.2020  09:30

Англиски јазик

Прелиминарни од испитна сесија фев 2020

03.02.2020

13.01.2020  08:30

Англиски јазик

Деловен англиски јазик 1 - колоквиуми јан 2020

прелиминарни од јан 2020

11.11.2019  12:30

Англиски јазик

Сесија ноември 2019

Прелиминарни од ное 2019

09.11.2019  08:30

Англиски јазик

Деловен англиски јазик 1 - прв колоквиум ное. 2019

Прелиминарни

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2020. Сите права задржани.