Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


27.02.2020  09:30

Банкарски менаџмент

Bankarski menagment- napredno nivo

BM-napredno nivo 27.02.2020 g

24.02.2020  09:30

Банки и банкарски системи

прелиминарни резултати

preliminarni rezultati

18.02.2020  14:15

Бизнис информатика

Прелиминарни резултати Бизнис информатика

матрица Бизнис информатика јануари 2020 Прелиминарни втор колоквиум Бизнис информатика 2020

13.02.2020  11:30

Банкарски менаџмент

prel FR ispit 13.02.2020

prel FR ispit 13.02.2020

13.02.2020  09:30

Бренд менаџмент

Preliminarni rezultati od ispit

11.02.2020  11:30

Бази на податоци

Февруарска испитна сесија, 2020

ЕКТС, 1. циклус; 3. семестар; Практичен дел од испитот; Конечни резултати ЕКТС, 1. циклус; 3. семестар; Теоретски дел од испитот; Конечни резултати ЕКТС, 1. циклус; 3. семестар; Завршно оценување

10.02.2020  11:30

Банкарски менаџмент

prel vtor popraven kolokv 10.02.2020

prel bm vtor popraven kolokv 10.02.2020 prel bm vtor popraven kolokv 10.02.2020

prel ispit BM 10.02.2020

10.02.2020  09:30

Берзанско работење

preliminarni rezultati

ispit

06.02.2020  11:30

Бизнис планирање

konecni rezultati

05.02.2020  11:30

Бизнис логистика

preliminarni

Бизнис логистика и менаџмент на снабдувачки синџири

preliminarni

preliminarni

22.01.2020  09:45

Бизнис информатика

Preliminarni rezultati od kolokvium po BIZNIS INFORMATIKA

za ispit Prv popraven kolokvium - preliminarni Vtor kolokvium - preliminarni

21.01.2020  13:45

Бизнис логистика и менаџмент на снабдувачки синџири

preliminarni rezultati

preliminarni preliminarni preliminarni preliminarni preliminarni preliminarni

13.01.2020  08:30

Бази на податоци

Втора колоквиумска недела, зимски семестар; Академска 2019/2020

Известување

27.12.2019  12:30

Бизнис логистика и менаџмент на снабдувачки синџири

preliminarni

29.11.2019  13:25

Бизнис информатика

PRELIMINARNI PRV KOLOKVIUM

ПРВ КОЛОКВИУМ - БИЗНИС ИНФОРМАТИКА

29.11.2019  12:30

Бренд менаџмент

Preliminarni rezultati od ispit

27.11.2019  21:30

Бизнис информатика

ТЕМИ ЗА СЕМИНАРСКА

ТЕМИ ЗА СЕМИНАРСКА

25.11.2019  12:30

Бизнис планирање

konecni rezultati

22.11.2019  12:00

Бизнис планирање

konecni rezultati od prv kolokvium

18.11.2019  12:30

Банкарски менаџмент

prel.BM ispit 18.11.2019

prel. BM ispit 18.11.2019

18.11.2019  12:35

Банкарски менаџмент

prel. BM vtor popraven kolokv. 18.11.2019

prel.BM vtor popraven kolokv 18.11.2019

18.11.2019  12:00

Берзанско работење

ispit

15.11.2019  08:30

Бизнис логистика

preliminarni

09.11.2019  08:30

Бази на податоци

Прва колоквиумска недела, зимски семестар; Академска 2019/2020

ЕКТС, 1. циклус, 3. семестар; Прв колоквиум; Конечни резултати

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2020. Сите права задржани.