Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


18.02.2020  11:55

Девизен систем и девизно работење

Preliminarni devizen januari 2020

Devizen Januari 2020 Devizen Kolokvium Januari 2020

13.02.2020  11:35

Деловна анализа

prv popraven kolokvium

konecni

konecni

13.02.2020  11:45

Деловна анализа

konecen izvestaj

konecni

11.02.2020  11:30

Деловна информатика

Vtor i vtor popraven kolokvium

Прелиминарни резултати - втор колоквиум Прелиминарна листа - Евиденција на континуирано оценување (поени за дополнителни активнсоти) (2019/2020- зимски семестар) Preliminarna lista - Evidencija na kontinuirano ocenuvanje- fevruarska ispitna sesija Резултати втор колоквиум Евиденција на континуирана проверка и резултати од завршното оценување (февруарска испитна сесија)

05.02.2020  11:30

Даночно и банкарско сметководство

ispit vtor kolokvium

04.02.2020  09:30

Деловно комуницирање

Испит

Конечна матрица

20.01.2020  11:00

Деловна информатика

Прв поправен и втор колоквиум

Известување

13.01.2020  08:30

Даночно и банкарско сметководство

preliminarni rezultati

Известување

13.01.2020  11:00

Деловно комуницирање

Колоквиуми

Прелиминарна матрица

02.12.2019  11:55

Девизен систем и девизно работење

ДЕВИЗЕН СИСТЕМ И ДЕВИЗНО РАБОТЕЊЕ - ПРЕЛИМИНАРНИ

ПРЕЛИМИНАРНИ НОЕМВРИ 2019

25.11.2019  10:25

Деловна анализа

prv kolokvium

konecni

25.11.2019  10:35

Деловна анализа

ispit

konecni

25.11.2019  12:30

Деловно комуницирање

испит

Прелиминарни резултати Ноември 2019

25.11.2019  10:55

Државно сметководство и сметководство на непрофитни организации

ispit

konecni

16.11.2019  11:00

Деловна информатика

Прв колоквиум

Прелиминарна листа - прв колоквиум Резултати - прв колоквиум

09.11.2019  08:30

Даночно и банкарско сметководство

prv kolokvium

09.11.2019  11:00

Деловно комуницирање

Прелиминарни резултати - прв колоквиум

прелиминарни резултати прв колоквиум - консултации понеделник 10.45-12.45

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2020. Сите права задржани.