Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


25.02.2020  11:30

Економска глобализација

Preliminarni rezultati od ispit

14.02.2020  09:30

Електронски бизнис

konecni rezultati konecni rezultati

14.02.2020  11:00

Електронско банкарство 1

Испит

Прелиминарна матрица.

13.02.2020  11:30

Економија на Европска унија

konecni rezultati_ekonomija na evropska unija_13_02_2020 konecni rezultati_ekonomija na evropska unija_vtor kolokvium_13_02_2020

12.02.2020  11:30

Е-бизнис менаџмент

rezultati vtor ciklius

11.02.2020  09:30

Економија на труд

Завршно оценување

10.02.2020  11:30

Е-Маркетинг

Preliminarni rezultati E-Marketing Vtor ciklus 10_02_2020

03.02.2020  11:30

Економетрија

Завршно оценување

15.01.2020  11:00

Електронски бизнис

Preiminarni_kolovkvium_15.01 konecni rezultati konecni rezultati

13.01.2020  11:00

Економија на Европска унија

rezultati_ekonomija na evropska unija_prv kolokvium_13_01_2020 rezultati_ekonomija na evropska unija_vtor kolokvium_13_01_2020 rezultati_ekonomija na evropska unija_kolokviumi_dopolnitelni poeni_2019_2020

26.11.2019  12:30

Економетрија

Завршно оценување

Економија на труд

Завршно оценување

22.11.2019  12:30

Електронски бизнис

preliminarni rez od ispit

21.11.2019  12:30

Економија на Европска унија

rezultati_ekonomija na evropska unija_21_11_2019

12.11.2019  11:00

Електронски бизнис

preliminarni rez. od prv kolok.

09.11.2019  11:00

Економија на Европска унија

rezultati_ekonomija na evropska unija_prv kolokvium_09_11_2019

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2020. Сите права задржани.