Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


17.02.2020  22:40

Интернет маркетинг

preliminarni rezultati

12.02.2020  09:30

Иновациски менаџмент

konecni rezultati

11.02.2020  11:30

Интернет технологии

Февруарска испитна сесија, 2020

ЕКТС, 1. циклус; 5. семестар; Практичен дел од испитот; Конечни резултати ЕКТС, 1. циклус; 5. семестар; Теоретски дел од испитот; Конечни резултати ЕКТС; 1. циклус; 5. семестар; Завршно оценување

07.02.2020  09:30

Инвестиционен менаџмент

Konecni rezultati od ispit i kontinuirano ocenuvanje Konecni rezultati vtor popraven kolokvium

21.01.2020  11:40

Интернет маркетинг

rezultati rezultati

20.01.2020  11:00

Инвестиционен менаџмент

prv kolokvium vtor kolokvium konecni

14.01.2020  08:30

Интернет технологии

Втора колоквиумска недела, зимски семестар; Академска 2019/2020

ЕКТС, 1. циклус; 5. семестар; Втор колоквиум; Конечни резултати

02.12.2019  10:40

Интернет маркетинг

rezultati

20.11.2019  12:30

Иновациски менаџмент

konecni rezultati

18.11.2019  10:35

Интернет маркетинг

rezultati

15.11.2019  11:00

Инвестиционен менаџмент

Konecni rezultati - prv kolokvium

15.11.2019  12:30

Инвестиционен менаџмент

noemvri 2019 konecni

13.11.2019  12:30

Интернет технологии

Ноемвриска испитна сесија, 2019

ЕКТС, 1. циклус; 5. семестар; Практичен дел од испитот; Конечни резултати ЕКТС, 1. циклус; 5. семестар; Теоретски дел од испитот; Конечни резултати ЕКТС; 1. циклус; 5. семестар; Завршно оценување

11.11.2019  08:30

Интернет технологии

Прва колоквиумска недела, зимски семестар; Академска 2019/2020

ЕКТС, 1. циклус, 5. семестар; Прв колоквиум; Конечни резултати

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2020. Сите права задржани.