Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


14.02.2020  11:20

Клауд компјутинг

Rezultati fevruarski ispiten rok

Rezultati fevruarski ispiten rok

03.12.2019  11:35

Клауд компјутинг

Konecni rezultati-Noemvriski ispiten rok

Konecni rezultati-Noemvriski ispiten rok

20.11.2019  09:00

Корпорациски иновации и меѓународен бизнис

tret ciklus

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2020. Сите права задржани.