Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


28.06.2019  09:30

Меѓународно стопанско право

MSP II kol juni kon MSP ispit juni kon konecni rezultati

27.06.2019  12:05

Меѓународен менаџмент

preliminarni

26.06.2019  12:00

Менаџмент

Preliminarni rezultati od 2 popraven kolokvium Preliminarni rezultati od ispit Preliminarna Matrica Menadzment Junska sesija

26.06.2019  12:40

Монетарна економија

Прелиминарни монетарна јуни 2019 читај забелешка

втор колоквиум јуни 2019 матрица 2019

25.06.2019  12:00

Меѓународни односи

Konecni rezultati od ispit i kontinuirano ocenuvanje

25.06.2019  09:30

Меѓународни односи

Колоквиум по предметот Меѓународни односи

Конечни резултати од втор колоквиум по предметот Меѓународни односи

24.06.2019  09:35

Маркетинг менаџмент

rezultati Marketing menadzment

24.06.2019  12:00

Математика за економисти

Konecni rezultati od ispit i kontinuirano ocenuvanje

24.06.2019  09:30

Менаџмент информациски системи

Е-Бизнис информациски системи (јунска испитна сесија)

Резултати- јунска испитна сесија

20.06.2019  09:30

Меѓународен бизнис

preliminarni rez od ispit i vtor kolok konecni rezultati

Меѓународна економија

preliminarni rez od ispit i vtor kolok konecni rezultati

20.06.2019  12:00

Меѓународни сметководствени стандарди

Preliminarni rezultati -ispit i kontinuirano ocenuvanje Konecni rezultati od ispit

18.06.2019  09:30

Менаџмент на човечки ресурси

Preliminarni rezultati od 2 popraven kolokvium Preliminarni rezultati od ispit Preliminarna matrica MCR 2018-2019 Konecna Matrica MCR 20182019 Konecni rezultati od 2 popraven kolokvium Konecni rezultati od ispit

17.06.2019  09:30

Маркетинг истражување

3 ciklus studii

Rezultati od ispit MI 3 ciklus

Rezultati od ispit

15.06.2019  00:00

Меѓународен маркетинг

Втор колоквиум Прв колоквиум Континуирано оценување-конечни Испит Втор колоквиум Трет циклус

13.06.2019  12:00

Маркетинг

Preliminarni rezultati od ispit Preliminarni rezultati od 2 popraven kolokvium Preliminarni rezultati od ispit i kontinuirano ocenuvanje -Marketing Konecni rezultati 2 popraven kolokvium Konecni rezultati Ispit Konecni rezultati od ispit i kontinuirano ocenuvanje Preliminarni rezultati Marketing Tret ciklus 10_06_2019

Маркетинг на услужни дејности

Preliminarni rezultati od 2 popraven kolokvium Preliminarni rezultati od ispit Preliminarni rezultati od ispit i kontinuirano ocenuvanje -MUD Konecni rezultati od 2 popraven kolokvium Konecni rezultati od ispit Konecni rezultati od ispit i kontinuirano ocenuvanje

13.06.2019  09:30

Маркетинг комуникации

Preliminarni rezultati Marketing komunikacii Vtor ciklus 13_06_2019

12.06.2019  09:30

Маркетинг менаџмент

2 Ciklus Studii

Rezultati od ispit

Rezultati od ispit

11.06.2019  10:40

Макроекономска анализа и политика

juni 2019

juni 2019

11.06.2019  09:30

Меѓународни финансии

preliminarni rezultati preliminarni rez od ispit i vtor kolok konecni rezultati

11.06.2019  12:00

Менаџерска економија - II циклус на студии

Rezultati od ispit

10.06.2019  09:30

Маркетинг

Известување

10.06.2019  12:30

Меѓународен маркетинг

Konecni rezultati od ispit i kontinuirano ocenuvanje Prof.d-r. Goce Menkinoski

10.06.2019  09:30

Менаџмент

Tret ciklus studii

Preliminarni rezultati od ispit -Menadzment 3 ciklus

10.06.2019  12:00

Менаџмент информациски системи

Rezultati od ispit

Маркетинг канали

kontinuirana evidencija juni

preliminarni

Konecni rezultati od ispit i kontinuirano ocenuvanje Prof.d-r. Goce Menkinoski

06.06.2019  12:45

Монетарна економија

Монетарна економија колоквиум МАЈ 2019

Прв поправен Монетарна мај 2019 Втор колоквиум Монетарна мај 2019

06.06.2019  10:50

Менаџмент на мали и средни бизниси

juni 2019

Известување

03.06.2019  12:00

Монетарна економија - напредно ниво

rezultati vtor ciklus

01.06.2019  08:30

Маркетинг канали

preliminarni

preliminarni preliminarni

Rezultati od prv popraven kolokvium, Prof.d-r. Goce Menkinoski Rezultati od vtor kolokvium Prof.d-r. Goce Menkinoski

31.05.2019  08:30

Меѓународен бизнис

preliminarni rezultati preliminarni rez vtor kolok Kontinuirano ocenuvanje

Менаџмент на човечки ресурси

Preliminarni rezultati od 1 popraven kolokvium Preliminarni rezultati od 2 kolokvium Konecni rezultati od I popraven kolokvium Konecni rezultati od 2 kolokvium

31.05.2019  09:30

Менаџмент - II циклус на студии

Preliminarni rezultati od ispit

30.05.2019  11:00

Математика за економисти

Preliminarna matrica Konecni rezultati od vtor kolokvium Konecni rezultati prv popraven kolokvium

29.05.2019  12:00

Менаџмент со финансиски ресурси

rezultati

28.05.2019  11:20

Маркетинг менаџмент

vtor kolokvium rezultati prv popraven rezultati

28.05.2019  08:30

Меѓународен маркетинг

rezultati od vtor kolokvium, Prof.d-r. Goce Menkinoski rezultati od prv popraven kolokvium Prof.d-r.Goce Menkinoski

28.05.2019  11:00

Меѓународни финансии

preliminarni rez prv popraven kolok preliminarni rez vtor kolok preliminarni rezultati

23.04.2019  13:00

Менаџмент

Preliminarni rezultati od ispit Preliminarni rezultati od 2 popraven kolokvium Preliminarni rezultati od ispit i kontinuirano ocenuvanje Konecni rezultati od ispit Konecni rezultati od 2 popraven kolokvium Konecni rezultati -kontinuirano ocenuvanje

22.04.2019  18:15

Маркетинг менаџмент

rezultati

22.04.2019  13:00

Меѓународни односи

Konecni rezultati , ispit

19.04.2019  13:00

Математика за економисти

Konecni rezultati od ispit i kontinuirano ocenuvanje

Менаџмент информациски системи

Априлска испитна сесија (Е-бизнис информациски системи)

Прелиминарни резултати - априлска испитна сесија (Е-бизнис информациски системи) Априлска сесија - Резултати

19.04.2019  12:10

Монетарна економија

Прв Колоквиум Монетарна економија 2019

Прв колоквиум Монетарна економија април 2019

19.04.2019  12:00

Монетарна економија

ПРЕЛИМИНАРНИ РЕЗУЛТАТИ ИСПИТ

Прелиминарни резултати ИСПИТ Монетарна економија април 2019

18.04.2019  11:00

Меѓународен бизнис

preliminarni rez od ispit

Меѓународна економија

preliminarni rez od ispit i vtor kolok

18.04.2019  13:00

Меѓународни сметководствени стандарди

Preliminarni rezultati od 2 popraven kolokvium Preliminarni rezultati od ispit Preliminarni rezultati od ispit i kontinuirano ocenuvanje Konecni rezultati od 2 popraven kolokvium Konecni rezultati od ispit Konecni rezultati od ispit i kontinuirano ocenuvanje

17.04.2019  13:00

Маркетинг истражување

tret ciklus studii

rezultati tret ciklus

16.04.2019  10:40

Меѓународен менаџмент

preliminarni

konecni

16.04.2019  13:00

Менаџмент на човечки ресурси

Preliminarni rezultati od ispit Konecni rezultati od ispit

15.04.2019  11:00

Меѓународни финансии

rezultati od ispit konecni rezultati

15.04.2019  18:50

Маркетинг и иновации

rezultati

12.04.2019  13:00

Маркетинг

Preliminarni rezultati od ispit Preliminarni rezultati od 2 popraven kolokvium Konecni rezultati od ispit i kontinuirano ocenuvanje Konecni rezultati od 2 popraven kolokvium Konecni rezultati od ispit

Маркетинг на услужни дејности

Preliminarni rezultati od ispit Preliminarni rezultati od 2 popraven kolokvium Konecni rezultati od ispit i kontinuirano ocenuvanje Konecni rezultati od 2 popraven kolokvium Konecni rezultati od ispit

09.04.2019  13:00

Маркетинг

Preliminarni rezultati Marketing Tret ciklus 09_04_2019

09.04.2019  13:30

Меѓународен маркетинг

Rezultati od ispit , Prof.d-r. Goce Menkinoski

09.04.2019  11:30

Менаџерска економија - II циклус на студии

Konecni rezultati od ispit

09.04.2019  13:00

Маркетинг канали

konecni ispit

Известување

06.04.2019  10:40

Маркетинг канали

konecni kolokvium

06.04.2019  08:30

Маркетинг канали

Rezultati od prv kolokvium , Prof, d-r Goce Menkinoski

04.04.2019  08:30

Меѓународен бизнис

rezultati od prv kolok.

Менаџмент на човечки ресурси

Preliminarni Rezultati od 1 kolokvium Konecni rezultati od I kolokvium

03.04.2019  11:30

Математика за економисти

Konecni reultati od prv kolokvium

02.04.2019  11:30

Маркетинг

Preliminarni rezultati Marketing napredno nivo Vtor ciklus 02_04_2019

01.04.2019  09:05

Маркетинг менаџмент

Preliminarni rezultati od 1 kolokvium

01.04.2019  08:30

Меѓународен маркетинг

Rezultati od prv kolokvium , prof.d-r Goce Menkinoski

01.04.2019  11:00

Меѓународни финансии

preliminarni rez prv kolok

27.03.2019  14:40

Менаџмент со финансиски ресурси

rezultati vtor ciklus

26.03.2019  11:30

Менаџмент - II циклус на студии

Preliminarni rezultati od ispit Konecni rezultati od ispit

26.02.2019  10:05

Маркетинг менаџмент

rezultati vtor ciklus

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2019. Сите права задржани.