Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


20.09.2019  14:25

Однесување на потрошувачите

rezultati

20.09.2019  09:30

Основи на економијата

Preliminarni rezultati od ispit

06.09.2019  12:00

Оптимизација на бизнис процеси

Прелимирани резултати по предметот оптимизација на бизнис процеси

28.06.2019  12:00

Основи на економијата

Konecni rezultati od ispit i kontinuirano ocenuvanje prof.d-r Saso Atanasoski

28.06.2019  09:30

Основи на економијата

Preliminarni_28_06_2019_d-r.Trajkova Konecni Rezultati od ispit i 2 kolokvium-Prof Natasha Trajkova Najdovska

21.06.2019  12:10

Однесување на потрошувачите

konecni rezultati

17.06.2019  12:00

Оптимизација на бизнис процеси

Испит/втор поправен колоквиум

Испит/втор поправен колоквиум - прелиминарни резултати

31.05.2019  11:00

Оптимизација на бизнис процеси

Прв поправан/втор колоквиум

Резултати прв поправен/втор колоквиум оптимизација на бизнис процеси

30.05.2019  16:15

Однесување на потрошувачите

rezultati kolokvium

28.05.2019  12:00

Организациска култура и деловна етика

Preliminarni rezultati od ispit Konecni rezultati od ispit

27.05.2019  12:00

Организациска култура и деловна етика

LIDERSTVO I ORGANIZACISKI PROMENI 2 CIKLUS STUDII

Rezultati od ispit

24.04.2019  13:05

Однесување на потрошувачите

konecni rezultati

23.04.2019  13:00

Организациски менаџмент

Preliminarni rezultati od ispit Konecni rezultati od ispit

22.04.2019  13:00

Основи на економијата

Ispit_22_04_2019_KONECNI_d-r.Trajkova

Konecni rezultati, prof.d-r. Saso Atanasoski

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2019. Сите права задржани.