Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


27.06.2019  09:30

Пари и банкарство

preliminarni rez od ispit i vtor kolok preliminarni rez vtor kolok konecni rezultati

25.06.2019  11:00

Претприемништво и мали бизниси

konecni juni 2019

24.06.2019  09:30

Пазар на капитал и финансиски институции

INVESTICISKO BANKARSTVO -2 CIKLUS STUDII

Rezultati od ispit Investicisko Bankarstvo

20.06.2019  09:30

Пазар на капитал и финансиски институции

Rezultati od ispit

18.06.2019  12:00

Принципи и организација на сметководството

Preliminarni rezultati od ispit

17.06.2019  12:00

Проектен менаџмент

preliminarni rezultati

11.06.2019  09:30

Право на електронска трговија

PET II kol juni kon PET ispit juni kon PET zbini juni

07.06.2019  11:00

Проектен менаџмент

rezultati vtor ciklus

05.06.2019  14:40

Портфолио менаџмент

rezultati

01.06.2019  11:00

Проектен менаџмент

preliminarni rez od prv popraven kolok preliminarni rez vtor kolok

31.05.2019  09:30

Право на Европска унија

PEU II ciklus juni

30.05.2019  11:00

Претприемништво и мали бизниси

prv popraven kolokvium konecni vtor kolokvium maj 2019 konecni

24.04.2019  13:00

Пари и банкарство

preliminarni rez od ispit i vtor kolok

22.04.2019  13:00

Претприемништво и мали бизниси

preliminarni mart 2019 konsultacii 6 05 vo 9 i 30 casot

preliminarni mart 2019 konsultacii 6 05 vo 9 i 30 casot

Проектен менаџмент

preliminarni rezultati konecni rezultati

16.04.2019  13:00

Принципи и организација на сметководството

Preliminarni rezultati od ispit Konecni rezultati od ispit

05.04.2019  08:30

Принципи и организација на сметководството

Preliminarni Rezultati od 1 kolokvium Konecni rezultati od I kolokvium

05.04.2019  11:00

Проектен менаџмент

prv kolokvium

03.04.2019  11:30

Претприемништво и мали бизниси

Konecni rezultati od prv kolokvium

02.04.2019  13:00

Портфолио менаџмент

ispit portfolio menazment

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2019. Сите права задржани.