Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


18.02.2020  09:30

Ревизија - напредно ниво

Preliminarni rezultati od ispit

06.02.2020  11:30

Ревизија

Preliminarni rezultati od 2 popraven kolokvium Preliminarni rezultati od ispit Preliminarna Matrica Revizija 2019-2020 Konecna Matrica REVIZIJA 2019-2020 Konecni rezultati od ispit Konecni rezultati od 2 popraven kolokvium

16.01.2020  11:00

Ревизија

Preliminarni Rezultati od 1 popraven kolokvium Preliminarni rezultati od 2 kolokvium Konecni rezultati od I popraven kolokvium Konecni rezultati od 2 kolokvium

13.11.2019  11:00

Ревизија

Preliminarni Rezultati od 1 kolokvium Konecni rezultati od I kolokvium

12.11.2019  12:30

Ревизија

Preliminarni Rezultati od Ispit Konecni rezultati od ispit

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2020. Сите права задржани.