Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


24.02.2020  11:30

Стратегиски иновациски менаџмент - II циклус студии

rezultati_strategiski inovaciski menadjment_vtor ciklus_24_02_2020

14.02.2020  09:30

Семинар: Деловно комуницирање

Испит

Прелиминарни резултати

12.02.2020  11:30

Стратегиски менаџмент

preliminarni

11.02.2020  11:30

Сметководствен менаџмент

konecni rezultati

ispit vtor kolokvium

07.02.2020  09:30

Статистика за економисти

Февруарска испитна сесија: прелиминарни резултати- втор поправен колоквиум (писмен и практичен дел) и испит

Втор поправен колоквиум - писмен дел Втор поправен колоквиум - пректичен дел Февруарска испитна сесија - прелиминарни резултати Резултати втор поправен колоквиум - писмен дел Резултати втор поправен колоквиум - практичен дел Резултати- евиденција на континуирана проверка и завршно оценување (февруарска испитна сесија)

Стратегиски менаџмент

konecni

Известување

Известување

07.02.2020  13:00

Стратегиски менаџмент

tret ciklus studii

konecni rezultati

05.02.2020  09:30

Сметководство

Preliminarni rezultati od ispit Preliminarni rezultati od 2 popraven kolokvium Preliminarna matrica SMETKOVODSTVO 2019-2020 Konecna Matrica Smetkovodstvo 2019-2020 Konecni rezultati od 2 popraven kolokvium Konecni rezultati od ispit

Семинар: Е-бизнис менаџмент

Испит трет циклус

Испит трет циклус

04.02.2020  09:30

Социологија

Preliminarni rezultati od ispit Konecni rezultati od ispit

15.01.2020  08:30

Сметководство

Preliminarni Rezultati od 1 popraven kolokvium Preliminarni rezultati od 2 kolokvium Konecni rezultati od I popraven kolokvium Konecni rezultati od 2 kolokvium

26.11.2019  12:30

Сметководствен менаџмент

ispit

25.11.2019  12:30

Стратегиски менаџмент

preliminarni

15.11.2019  12:30

Статистика за економисти

Ноемвриски вонреден испитен рок

Прелиминарна листа - Втор поправен колоквиум (практичен дел) Прелиминарна листа - Втор поправен колоквиум (писмен дел) Прелиминарни резултати - ноемвриска вонредна испитна сесија Резултати - Втор поправен колоквиум - писмен дел Резултати - Втор поправен колоквиум - практичен дел Резултати- евиденција на континуирана проверка и завршно оценување (ноемвриска вонредна испитна сесија)

14.11.2019  12:30

Сметководство

Preliminarni rezultati od ispit Konecni rezultati od ispit

12.11.2019  08:30

Сметководство

Preliminarni Rezultati od 1 kolokvium Konecni rezultati od I kolokvium

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2020. Сите права задржани.