Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


14.02.2020  09:30

Трошоци и цени

Preliminarni rezultati od 2 popraven kolokvium Preliminarni rezultati od ispit matrica_Trosoci i ceni_14_02_2020 Konecni rezultati od 2 popraven kolokvium Konecni rezultati od ispit Konecna Matrica TROSOCI I CENI 2019-2020

12.02.2020  11:30

Трговско право

TP II kol fev kon TP ispit fev kon TP zbirni fev

03.02.2020  09:30

Теорија и политика на економски развој

Konecni rezultati od ispit i kontinuirano ocenuvanje Konecni rezultati od vtor popraven kolokvium

20.01.2020  11:00

Трошоци и цени

Konecni rezultati od I popraven kolokvium Konecni rezultati od 2 kolokvium

16.01.2020  11:00

Теорија и политика на економски развој

prv popraven vtor kolokvium konecni

16.11.2019  11:00

Трошоци и цени

Preliminarni Rezultati od 1 kolokvium

13.11.2019  08:30

Теорија и политика на економски развој

Konecni reultati od prv kolokvium

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2020. Сите права задржани.