Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


03.03.2020  11:35

Управување со ризици во банкарството

Резултати од испит

11.02.2020  09:30

Управување со промени

Испит и последен втор колоквиум

Конечна матрица

21.01.2020  11:00

Управување со промени

Управување со промени прелиминарна матрица колоквиуми

Прелиминарна матрица

16.11.2019  11:00

Управување со промени

Прелиминарни резултати прв колоквиум

Прелиминарни резултати прв колоквиум - консултации понеделник 10.45-12.45

13.11.2019  11:00

Управување со промени

Испит

Испит, Ноемвриска сесија

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2020. Сите права задржани.