Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


15.02.2020  09:30

Финансиска и актуарска математика

Konecni rezultati od ispit i kontinuirano ocenuvanje

14.02.2020  11:30

Финансиски менаџмент

preliminarni rezultati konecni rezultati

13.02.2020  11:30

Фискална ревизија

prel FR vtor kolokv 13.02.2020

prel FR vtor kolokv 13.02.2020

12.02.2020  11:30

Финансиска теорија и политика

preliminarni rezultati konecni rezultati

11.02.2020  09:00

Финансирање на проекти

Континуирано оценување Испит Втор колоквиум

10.02.2020  09:30

Финансиско сметководство

Preliminarni rezultati od 2 popraven kolokvium Preliminarni rezultati od ispit Preliminarna Matrica Finansisko Smetkovodstvo 2019-2020 Konecna Matrica Finansisko Smetkovodstvo-2019-2020 Konecni rezultati od 2 popraven kolokvium Konecni rezultati od ispit

05.02.2020  09:30

Финансиски пазари и институции

Preliminarni rezultati od ispit Konecni rezultati od ispit

03.02.2020  09:30

Француски јазик

Писмен испит и втор поправен колоквиум

Резултати од испитот и вториот поправен колоквиум по Деловен француски јазик 1 Завршен извештај од испитот по Деловен француски јазик 1

17.01.2020  11:00

Финансиско сметководство

Preliminarni Rezultati od 1 popraven kolokvium Preliminarni rezultati od 2 kolokvium Konecni rezultati od 1 popraven kolokvium Konecni rezultati od 2 kolokvium

16.01.2020  00:00

Фискална ревизија

prel FR prv popraven kolokv 16,01,2020

prel FR prv popraven kolokv 16.01.2020

prel FR vtor kolokv 16.01.2020

13.01.2020  08:30

Француски јазик

Втор и прв поправен колоквиум по Деловен француски јазик 1

Резултати од вториот и првиот поправен колоквиум по Деловен француски јазик 1

29.11.2019  12:30

Финансиски менаџмент

preliminarni rez od ispit i kolokvium

27.11.2019  12:30

Финансиска теорија и политика

preliminarni rez od ispit i kolokvium

21.11.2019  12:30

Финансиска и актуарска математика

Konecni rezultati od ispit

21.11.2019  12:35

Фискална ревизија

prel. FR ispit 21.11.2019

prel.FR ispit 21.11.2019

14.11.2019  12:30

Финансиски пазари и институции

Preliminarni rezultati od ispit Konecni rezultati od ispit

14.11.2019  11:00

Финансиско сметководство

Preliminarni Rezultati od 1 kolokvium Konecni rezultati od I kolokvium

13.11.2019  00:00

Фискална ревизија

Fiskalna revizija prv kolokv 13.11.2019

F.R. prel prv kolokv 13.11.2019

09.11.2019  08:30

Француски јазик

Прв колоквиум по Деловен француски јазик 1

Резултати од првиот колоквиум по Деловен француски јазик 1

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2020. Сите права задржани.