Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


12.09.2019  12:00

ERP системи

Прелимирани резултати по ERP Системи

20.06.2019  12:00

ERP системи

Конечни резултати оптимизација на бизнис процеси

<< претходно | | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2019. Сите права задржани.