Резултати од испити подредени по предмет

За да добиете известување кога ќе бидат поставени резултатите на одреден испит, кликнете на линкот „Известување“ и внесете го Вашиот email.

 


13.11.2019  12:30

Глобални снабдувачки синџири

ispit preliminarni

konecni

13.11.2019  11:00

Управување со промени

Испит

Испит, Ноемвриска сесија

12.11.2019  11:00

Електронски бизнис

preliminarni rez. od prv kolok.

Менаџмент

Prv kolokvium menadzment

Preliminarni rezultati Menadzment prv kol

12.11.2019  08:30

Сметководство

Preliminarni Rezultati od 1 kolokvium Konecni rezultati od I kolokvium

12.11.2019  12:30

Ревизија

Preliminarni Rezultati od Ispit Konecni rezultati od ispit

11.11.2019  12:30

Англиски јазик

Сесија ноември 2019

Прелиминарни од ное 2019

11.11.2019  12:00

Маркетинг

Preliminarni rezultati Marketing Napredno Nivo 11_11_2019

11.11.2019  12:30

Маркетинг истражување

Preliminarni rezultati od ispit Konecni rezultati od ispit

Меѓународен маркетинг

Rezultati od ispit, prof. d-r Goce Menkinoski

11.11.2019  08:30

Меѓународен менаџмент

prv kolokvium preliminarni

11.11.2019  11:00

Меѓународни сметководствени стандарди

Preliminarni Rezultati od 1 kolokvium Konecni rezultati od I kolokvium

11.11.2019  08:30

Пари и банкарство

preliminarni rez. prv kolok.

11.11.2019  09:00

Маркетинг канали

preliminarni

11.11.2019  08:30

Интернет технологии

Прва колоквиумска недела, зимски семестар; Академска 2019/2020

ЕКТС, 1. циклус, 5. семестар; Прв колоквиум; Конечни резултати

09.11.2019  08:30

Англиски јазик

Деловен англиски јазик 1 - прв колоквиум ное. 2019

Прелиминарни

Даночно и банкарско сметководство

prv kolokvium

09.11.2019  11:00

Деловно комуницирање

Прелиминарни резултати - прв колоквиум

прелиминарни резултати прв колоквиум - консултации понеделник 10.45-12.45

09.11.2019  08:30

Француски јазик

Прв колоквиум по Деловен француски јазик 1

Резултати од првиот колоквиум по Деловен француски јазик 1

09.11.2019  11:00

Економија на Европска унија

rezultati_ekonomija na evropska unija_prv kolokvium_09_11_2019

09.11.2019  08:30

Бази на податоци

Прва колоквиумска недела, зимски семестар; Академска 2019/2020

ЕКТС, 1. циклус, 3. семестар; Прв колоквиум; Конечни резултати

08.11.2019  11:00

Маркетинг истражување

Prv kolokvium Marketing istrazuvanje

Preliminarni rezultati prv kol MI

04.11.2019  12:00

Организациска култура и деловна етика

Испит

Прелиминарни резултати

01.11.2019  12:00

Лидерство и организациски промени

rezultati_vtor ciklus

ispit

24.09.2019  09:30

Банки и банкарски системи

BBS 24.09.2019

BBS 24.09.2019

24.09.2019  12:00

Стратегиски иновациски менаџмент - II циклус студии

rezultati_strategiski inovaciski menadjment_vtor ciklus_24_09_2019

24.09.2019  13:20

Интернет маркетинг

rezultati

23.09.2019  15:25

Девизен систем и девизно работење

Прелиминарни резултати септември 2019

септември испит 2019 Колоквиум септември 2019

23.09.2019  11:55

Државно сметководство и сметководство на непрофитни организации

ispit

konecni

23.09.2019  15:25

Меѓународна економија

Монетарна економија септември 2019 прелиминарни

монетарна испит септември 2019 Колоквиум септември 2019

| 1 | 2 | 3 | следно >>

За резултати од испити одржани пред 14.09.2011 кликнете тука

 

© Економски Факултет - Прилеп, 2007 - 2020. Сите права задржани.