Меѓународни сметководствени стандарди

nekoj opis


    Следни испити од овој предмет:

    Материјали

    Основна Литература

СООПШТЕНИЈА

19 Октомври 2016

СООПШТЕНИЕ МОДЕЛИРАЊЕ НА БИЗНИС ПРОЦЕСИ

повеќе

18 Октомври 2016

повеќе

17 Октомври 2016

Продолжен рокот за Конкурсот за истражувачки труд и есеј до 13.11.2016 година.

 

 

повеќе
сите документи