СООПШТЕНИЈА

14 Април 2014

Натпревар за бизнис сценарио (во организација на Ernst Young и Катедрата по Сметководство и ревизија)

повеќе

14 Април 2014

ПроКредит банка програмата за млади банкари.

повеќе

14 Април 2014

Се известуваат студентите кои ќе полагаат испит по предметот Иновации и интелектуална сопственост (втор циклус) дека истиот се презакажува и ќе биде одржан на 30.04.2014 во 08:30 часот.

Испитна комисија

проф. д-р Димитар Николоски

доц. д-р Мирослав Андоновски

повеќе
сите документи